Arkiston aarteita: 5. marraskuuta, 2012 

" On aika jännä sellainen seikka, että ennen koristautumista - joilla tarkoitan nyt lävistyksiä ja tatuointeja - pidettiin jollain tavalla huonona asiana. Varsinkin tatuoinnit oli merkki siitä, että mies oli rikollinen, merimies ja naiselle sillä leimattiin yksi merkitys: prostituoitu eli ilotyttö. Maksullinen jne. Lävitykset on käsitykseni mukaan liitetty johonkin alakulttuuriin, esim. punkkarit. Ei nyt aina, mutta joskus kun vanhemmat on olleet pieniä piiperoita. Tosin nykyäänkin osa liittää lävistykset kuuluvaksi punkkarin lisäksi goottikulttuuriin, ja koruilla on iso liuta nimiä, joista ainakaan tällä tytöllä ei ole hajuakaan. Jopa nuoremmat serkkuni tajuavat sen peremmin! :D

Yhtä seikkaa en ymmärrä hieman vanhemmissa ihmisissä: jos he kerta kannattavat erilaisuutta, miksi nuoret tai heidän ikäisensä eivät saisi tehdä itsestään persoonallista? Monesti olen lukenut ja kuullut, kuinka iäkkäät ihmiset tuomitsevat heti tatuoinnin tai lävistyksen (mikäli se ei ole korvassa) "paholaisen tekemäksi" tai "paholaisen pennun päähänpistoksi". En keksi omasta päästäni, vaikka siellä on kaikkea mukavaa ideaa, vaan olen kuullut sen - jopa omien isovanhempieni suusta. Tiedä sitten, miten he minut tuomitsevat jos he saisivat tietää uusimmasta päähänpistoksestani, siis tarkoitan tatuointia joskus tulevassa.

Toki ihminen saa olla sitä mieltä, mitä tykkää ja viitsii, mutta kuitenkin järkeä voisi käyttää! Paholainen...plaa plaa plaa. Hei, vähän rajaa. Ei kaikki tavallisuudesta poikkeava voi olla jonkun paholaisen keksimää! Siinä tapauksessa minut on paholainen aivopessyt kirjoittamaan tätä ja ajattelemaan näin. Ehei, käytän tietty omaa päätäni ja jos joku järkyttyy siitä sydänjuuriaan myöten, minun ei tarvitse maksaa kenenkään lanssimaksuja. Ei ole minun vikani, jos hän ei kestä ajatuksen, idyllin ja maailman muuttumista.

Omaa visiotani:

Aion joskus kenties ottaa tatuoinnin, paikkaa olen hieman miettinyt ihan itseni, tulevan ammattini ja perheenjäseneni huomioon ottaen. Olen joustava, mutta pidän pääni. Jalkaan meinasin sen tujauttaa, enkä edes nykyisellä paikkakunnalla. Idea olisi, että joku läheinen ja hyvä piirtäjä voisi tehdä kuvan minulle. Tietty kerron saman tien, mihin aion kuvaa käyttää tai sitten teen yllätyksenä. Toinen idea on lapaluun päälle, että mikäli katson peiliin viistosta, kuva näkyy. Visioita on liki miljoona! Onneksi, tulee valinnan vaikeus enkä ota hetken mielijohteesta. Tajuan toki sen olevan hautaan asti, sehän on se ideana! :D Pelkistetysti sanoen kaunis, eksoottinen kukkakuva jonka ympärillä kaunista köynnöstä tai pilvien ympäröimä enkeli, perhonen... " 

wallpaper-629281-normal.jpg

wallpaper-1189832-normal.jpg

Kuvat (c) Wallbase

~ Elizabeth