Eräs naispuolinen ystäväni kirjoitti tulikiven katkuisen päivityksen facebookin puolelle, mikä on mun mielestä täyttä asiaa joten luvan kanssa ängen päivityksen tännekin. Jaottelen tekstin ja korostan oman pääni mukaan (ja kommentoin omaan tapaani), mutta kaikki sisältöön liittyvä on tämän naisen pääkopasta lähtöisin. 

6tag_300515-164228.jpg

"Miksi sitä on niin vaikea sulattaa nykypäivänä, jos nainen haluaa paljon seksiä ja on erittäin seksuaalinen? Tällaisia naisia on yllättävän paljon. Nainen myös saattaa haluta pussailla, läheisyyttä, seuraa yms. eikä halua mitään "panokaveria", koska saattaa rakastua aika helposti."

Kyllä, haluavia (ja haluttavia) naisia on. Minä myös, vaikken kuvailisikaan sitä sanalla "erittäin", mut en mä mikään lahnakaan ole. Tai nunna. (Tiedetään, sukulaiset, tätä ette olisi halunnut minusta tietää.) Ihastun kyllä helposti, allekirjoitetaan sellainen. Samoin suutelokarkelot ja läheisyys on mukavia ja nostaa hymyn huulille, joskaan en ymmärrä 24/7 tapahtuvaa käpälöintiä ja lääppimistä. Joskus se on kivaa, mut ei nyt jatkuvalla syötteellä. Kuitenkin, mä oon huomannut senkin, että varsinkin vanhempien ihmisten keskuudessa sana seksuaalisuus (niin kakslahkeisilla kuin hameväelläkin) on tabu. Että asiasta ei saa puhua, sitä pitää piilottaa ja hävetä koko asiaa. 

Jos sinä vanhanaikainen ihminen luet tätä (okei, en usko - otsikossa kun on häpeäsana), niin kysyn sinulta: miksi sitä pitää hävetä? Miksi oma seksuaalisuus on häpeä? Eikö pitäisi olla siitä ylpeä, että ollaan naisia ja ollaan miehiä? No, tosin silloin isovanhempien nuoruudessa ollaan elettykin ikiajalla, jolloin ajan henki on ollut sellainen. Että senttikin liian lähellä solmiokaveria, niin ollaan heti horoja. Tai jos yllätettiin suutelemasta jotakuta, niin sama tuomio: hyi, paha likainen horo. Ja sellaiseksi nainen jäi.Yksi virhe. Tai siihen aikaan se oli virhe, ellei miehen kanssa aikonut mennä naimisiin ja hankkia liudan vanhuudenturvia. 

PA141761.jpg

"Toisaalta myöskään ne "kunnolliset" miehet eivät arvosta naista, joka harrastaa yhden yön juttuja. Mistä ihmeestä halukas sinkkunainen saisi seksiä? Miehillä siinä ei ole ongelmaa, koska aina löytyy joku, joka antaa. Miksi ostaa lehmä, kun maitoa voi saada ilmaiseksi. Miksi se tuntuu olevan niin, että nainen "antaa" ja mies "saa"? Eikö tässä maailmassa saa yhtälailla HALUTA omasta tahdostaan sitä ilman, että miehet painostavat siihen? Eikö se olisi jopa ihan suotavaa? Ja jos nainen harrastaa paljon yhden yön juttuja, siitä aletaan puhua: "Se on helppo nakki, siltä aina saa." Eikä kukaan ainakaan ota tällaista naista koskaan sen jälkeen tosissaan. Kuka nyt haluaisi käytettyä, likaista, puhkikulunutta tavaraa?" 

Mustavalkoisesti ajateltuna mies saa aina. Keneltä tahansa. Paitsi ehkä varatulta ellei se ole pettämisaikeissa. Ja jos mies saisi aina, niin tuskin aikuisviihde olisi niin myytyä. En tosin myyntilukuja tiedä, mutta edelleen koikkelehditaan mustavalkoisen ja sävyllisen maailman rajalla. Kaipa nainen antaa siksi, koska miehen ei tarvi kuin pullistella lihaksiaan, niin nainen jo on pukemassa takkia päälle ja lähdössä miehen mukaan. Toisaalta taas naisen ei tarvitse muuta kuin hillua vähissä vaatteissa ja räpsytellä ripsiä, niin mies on ihan myyty. Mä ajattelisin, että molemmat antaa ja saa. Vaikka kyse olis vain yhden yön (tai tunnin) jutusta, niin kummatkin saa fyysisyyden lisäksi nauttia mielestään viehättävän ihmisen seurasta (jos nainen olis susiruma, eihän mies pystyisi mihinkään). Ja tuskimpa hetken huumasta nautitaan tuppisuuna? Eihän? 

Tietenkin saa haluta, mutta tuntuu olevan edelleen, että siitä ei saa puhua. Joten naiset, turpa tukkoon tai rikkokaa se tabu. Tietenkin, jos on parisuhteessa, niin silloinhan kesäillan valssi on ihan suotavaa, joskaan ei pakollista. Riippuu lemmenparista. Siltikään siitä ei saa puhua. Ei saa sanoa, että oma puolisko on maailman haluttavin ihminen (sille toiselle tietty, mutta ei muille). Jännä sinänsä, että pelimiehet on edelleen hyväksyttävämpiä kuin pelinaiset. Kummatkin tekee samaa, niillä on vaan eri sukupuoli. Silti mä en rupea tuomitsemaan niitä, jotka harrastaa yhden yön tai tunnin juttuja, eihän se ole minulta pois. 

P1151200.jpg

"Myöskään seksuaalisesti halukas nainen ei välttämättä jaksa odotella montaa vuotta suhteiden välissä ILMAN SEKSIÄ, että löytyisi taas jostain joku mies ja sitten se suhde kuitenkin taas kaatuu. Pitemmän päälle yksinäisyyskin alkaa tympimään. Kun taas sillä ei ole mitään väliä, kuinka montaa mies on pannut tai mitä se on tehnyt ja naiset jopa arvostavat, että miehellä on kokemusta. Miksi se on niin hirveä tabu, jos nainen haluaakin paljon seksiä? Ja naista pidetään huorana, jos harrastaa yhen yön juttuja. Toki miehiäkin pidetään "pelimiehinä", mutta sehän nyt on ihan ok, koska miesten täytyy jostain saada sitä kokemusta. Suhde voisi olla tällaisella naiselle jopa parempi, niin saisi sitä seksiäkin ihan milloin vain. Tällainen nainen voi haluta myös suhteen, suhteen takia, ei pelkästään seksiä. Yhden yön jutuista kun on apua vain yhdeksi yöksi."

Ei takuulla jaksa odottaa, mut ei se silti naisesta horoa tee. Hän vain sattuu haluamaan vaakamamboa enemmän kuin vaikkapa se naapuri. Tai mistäs niistä naapureista tietää. Ketäpä yksinäisyys ei tympisi paitsi sitä erakkoa, joka mieluiten asuu erämaamökissä susikoiransa kanssa ja ampuu haulikolla tunkeilijat mullan alle? Tuntuu olevan yllätys, jos naisella on ollut enemmän sänkykavereita kuin miehellä. No, riippunee naisesta joka arvostaa pelimiehen kokemusta. Itse arvostan enemmän sitä, että miten nainen otetaan huomioon. Ettei naisen tartte nyt kaikkea tehdä vaan hänetkin huomioidaan ihmisenä.  

Hipsitäänpä hiukan mustavalkoisilla reunoilla. Kenties siksi, koska seksin haluamisesta on tehty miesten juttu. Ja siis tietenkin mies haluaa sitä, koska on mies ja miesten kuuluu haluta. Naiset saavat haluta keskenään, mutta turha alkaa siitä vinkumaan, koska ei ole mies ja vain miehillä on oikeus. Seksin ajattelu on miesten juttu, hameväen on turha omia sitä itselleen. Ja miehet päättää, milloin nainen saa mitä haluaa. Pelimies on kokenut naistenkaataja, joka saa vain kauneimman naisen. Sen sijaan pelinainen on turha lumppu, joka huolii kenet tahansa (jopa grillin kaljupään), koska on epätoivoinen. Ja epätoivoiset tekee epätoivoisia tekoja. Jos te miehet siirtäisitte aivot päähänne, tajuaisitte että myös paljon seksiä haluava nainen haluaa suhteen, ihan suhteen takia. Ei sen takia, mitä osaatte tai ette osaa lakanoiden välissä. 

P1151202.jpg

"Mielestäni tämä on ainakin naisten kannalta tosi väärin. Miksei muka nainenkin saisi sinkkuna tehdä mitä huvittaa? Ja sitten naisista tulee lopulta tämän takia kylmiä ja estyneitä, kun eivät haluaa, että heitä leimataan huoraksi, joka aina vaan ANTAA. Omassa turvallisessa suhteessakaan seksi ei enää tunnu oikealta. Lopulta miehet suhteissa alkaa valittamaan, että saa liian vähän seksiä ja hakee sitä jostain muualta. Aina sanotaan että kaikki hyvät miehet on varattuja, onko se nyt ihan niinkään? Kiitos ja aamen." 

Hyvä pointti. Pakko tähän on vielä sanoa, että ei kaikki hyvät miehet ole varattuja, hyviä löytyy vieläkin kunhan jaksaa vaan etsiä ja pussailla lukemattomia surkeita kurnuttajia. Prinssiä tuskin ilmaantuu, mutta eikö hyvä mies ole jo aika kiva saalis monen rupikonnan jälkeen? Silti sinkkumarkkinoilta on kyllä kadonnut yksi loistava mies. Sori naiset, mä pidän sen enkä todellakaan vapauta enää takaisin luontoon. Mikäli asia minusta riippuu ;) 

~ Elizabeth