Heips! 

Pahoittelen poissaoloani, mutta pistän sen kesän piikkiin ja siihen, ettei täällä juuri käy ketään. Edelleen, jos käyt, laitathan jälkesi kommentoinnilla? Joku ei varmana usko, mutta  niin klisee ja kulunut fraasi kuin onkin; jokainen kommentti piristää! Jokaisen kommentin jälkeen saan intoa kirjoittaa lisää. Olen kuitenkin äärettömän ruosteessa bloggaamisesta, edellinen oli vuonna 2008 Bloggerin puolella. Meinaan, etten osaa käyttää vuodatuksen vimpaimia, esim. lukijat- juttua? 

Kommentoinnista minulla onkin asiaa. Koska olen viime kuukauden aikana saanut ainakin 20 roskapostia, jossa on URL- linkin kohdalla Cheap Ray Ban Sunglasses, Christian Louboutin Collection yms. tyylisiä osoitteita, mutta hepun sähköposti on sama ja kommentit samantapaisia: "Very!good web site..." tai "you are very good!". JUURI SIKSI minulla onkin nyt sähköpostivahvisteinen kommentointi ja tarkistan ne ennen julkaisua. 

Joten, älkää purkako vihaanne minuun - purkakaa se roskaposteihin. 

Pieni ilmotusluontoinen asia: Koulukiusaamistarinani kolmas osa on ulkona, ja senhän löydätte sivupalkista. 

Toinen: matkustan Savoon 13. päivä ja palailen sieltä 25. päivä. Uskoisin, että moni muukin on sitä mieltä, että kesällä ei sisällä kökötetä! Loman aikana otan noin 1500-2000 kuvaa, joiden setvintään menee jokunen hetki. Ennen lomalle lähtöäni julkaisen yhden postin vielä. ;) Ehkä. 100% -varmaa en lupaa, mutta ehkä. 

~ Elizabeth