Kuten monet muutkin, tein uudenvuodenlupauksen. Sellaisen realistisen, itselleni mahdollisen tavoittaa vuoden sisällä. Mutta entä jos tavoitteeni on kesään mennessä? Onko se sitten uuden-puolen-vuodenlupaus? No, oli mikä oli, se on tavoiteaikani. 

Mutta siis se tavoite on lyhyesti: kiinteytyä. Köh köh, minulle hyvä tavoite koska olen törkeän laiska urheilun suhteen. Pidän urheilusta, kun sen saa tehdä omaehtoisesti. Eli ilman tappo-aikatauluja, että pakko olla kuntosalilla kolme kertaa viikossa, joku karjuu korvan juuressa ja kaikki tehdään henkihieverissä. Selkokielellä inhoan kuntosalia, inhoan ajatusta personal trainerista, inhoan aikataulutettua elämää. (Pakko myöntää, en ole koskaan ollut kuntosalilla harjoittelemassa. Siis jos ei lasketa peruskoulun pakkoliikuntaa.)

Lajit, joista tykkään omaehtoisesti on: jääkiekko tai luistelu, ratsastus ja uinti. Lajit, joita en ole kokeillut, mutta jotka kiinnostaa on: tankotanssi, tanssi yleisesti, lihaskuntokestävyysharjoittelu (jos on omaehtoista, ettei joku höngi niskaan.) 

Tuomio itsestäni: olen pirun laiska pullamössö, luovutan aika hepposesti, mutta olen myös itsepäinen. Inhoan oman kroppani ongelmakohtaa; pömppövatsa. Haluan sen pois, mutta voisin haluta peppuani isommaksi. Kuvaa en todellakaan kehtaa laittaa, en tässä kuosissa!

Googlaamalla oikeaa kuvaa ei löytynyt, mutta pömpön pois (pilaa muuten hoikan olemukseni), jotta olis kesään 2014 mennessä "rantakunnossa". Että ei tarvis hävetä "pöhöttynyttä" mahaa, haluan näyttää nätiltä, ainakin vartalon puolesta. Naama kun on mitä on. Ja kun löytyis kunnon ohjelman selän oikutteluun, olis loistavaa!

Eli etsin netistä harjoitteita, joilla saa pömppöä pienemmäksi, ehkäistä skolioosiselkäni pahenemista ja josta ei tulis sellaista pakkopullaa. Jos on linkkejä, niin tänne vaan!

Tällaiset lupaukset. Tarkoitus olis jatkaa tästä eteenpäin. Minne, se on vielä auki :) 

Ensi kertaan! 

~ Elizabeth