Hei!

Seppälään lähettämäni blogikirjoitusjutun laitan nyt tännekin. Aiheet oli suppeita, joten tässä mun valinta: 

KAUNIS NAINEN

 

Maailmahan on täynnä photoshopattuja nälkäkurkisia mallineitosia, mutta millainen sitten olis oikeasti kaunis nainen? Ulkonäkö kun ei merkitse kaikkea, luonne ja persoonallisuus sen sijaan saa ylempää jalansijaa ylipäänsä elämässä. Toki ulkokuori merkitsee ulkonäöllään työskenteleville kaiken: määrittää työpaikan, jonka ansiosta elää ja jos sen menettää, voi menettää kaiken. Näin mustavalkoisesti ajateltuna. Mutta, jos lasketaan ne ulkonäköfriikit pois, jäljelle jää ne sisäisesti kauniit naiset.

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2025.

Mulla itselläni on muutama oikeasti kaunista naista hyvinä esimerkkeinä. Kaikki kuuluu mun sukuun. Heillä on ulkokuorensa alla jotakin arvokasta, mitä me nuoremmat ei aina osata arvostaa. Se on elämänkokemus. Se elämänkokemus tekee heistä kauniita. Kaikki nuo naiset ovat kokeneet jotakin ei-niin-mukavaa ja silti heillä on tallella mustanpuhuva rempseä huumorintaju, ymmärrys ja elämänviisaus. Kukaan ei ole kadottanu kokonaan sitä suvulle ominaista huumoria, jolla lauotaan vitsiä aiheesta kuin aiheesta. Näin kirjoitettuna osa sitä sisintä huumoria katoaa eikä se kuulosta niinkään hauskalta. Jos esimerkiksi yhden mies olis karannu nuoremman naisen kanssa, siitä saatetaan vääntää vitsiä: "No jouti karatakin, ei me tollasii nuorempien perään haikalevia koltiaisia katottaiskaan!" 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2025.

Kaikki nuo naiset on ymmärtäväisiä moneen asiaan, joskin osasta väistämättä me nuoret ollaan eri mieltä kuin he. Mutta ei siitäkään asiasta riidellä tarvitse. Sulassa sovussa vaikka sukupolvet ei aina kohtaa ajatuksissaan. Entä se elämänkokemus? Tietenkin, loogisesti tai vaikka sitten epäloogisesti ajateltuna, mitä enemmän on ikää niin sitä enemmän on elämänkokemusta. Siitä ei saa miinusta edes mun laskupäällä! Kaikki on yli 50-vuotiaita, naimissa tai ainakin olleet ja kaikilla on lapsia. Sitähän sanotaan, että lapset kartuttaa nopeammin äidin elämänkokemusta kuin saman ajan elävä sinkku. Eli mammalla on elämänkokemusta viidessä vuodessa enemmän kuin sinkulla viiden vuoden ajan. Tai jotakin :D 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%2025.

Nuo naiset ovat minun silmissäni kauniita. En voinut valita vain yhtä naista, mun oli otettava nuo kaikki.

Ei ole vain yhtä asiaa, mikä tekee heistä kauniita mutta yksi on nauraminen ja hymy. Varsinkin heidän muistellessaan jotakin aikaa, milloin minusta ei ollu mitään tietoa! Kun sitä infoa kuuntelee, näkee nuo kauniit naiset eri tavoin. Yleensäkin he muistelevat hymyillen tai nauraen. Toinen asia, mikä tekee kauniin on huumori. Tuo mustanpuhuva, rempseä huumorintaju joka saa ympärillä olevat nauramaan, pyyhkimään vedet silmistään ja posket kipeiksi. Kolmas on ymmärrys, sen näkee silmistä. Ja nuo naiset on minun ihana äitini, isoäitini sekä isotätini. Pus pus heille, pääsivät tämän kirjoituksen tähdiksi - vaikka sitten ilman heidän fotoja ;) 

Kuvakaappaukset-001.jpg

~ Elizabeth

(c) Kuvat ja teksti : Elizabeth