Heissan! 

Pictures7-002.jpg

Tämä juttu on ikään kuin jatkoa edelliseen postaukseen "Onko Suomessa silmää miellyttäviä miesjulkkiksia?", mihin kysymykseen vastasinkin pohtimatta tällä kertaa liikaa. Äsken tajusin kysymyksen nurinkurisuuden... Enhän tietenkään voinut kysyä sitä sanalla julkkismies, vaan siitä piti änkeä miesjulkkis. Hahah :D Mutta takaisin otsikkoon, eli... Niitä äsken huomiotta jääneet miehet kerrotaan ja näytetään tässä postingissa! Heitä on vain 32 kpl, joten kun laitan miehet kollaasiin Picasan avulla, kuvia jäänee muutama. :) Henkilöitä on siis viisi, joiden mielipide nousee isompaan rooliin, koska en halunnut jättää yhtään julkkismiestä ilman huomiota!

Kollaasit5-001.jpg

Eräs sukulainen sanoi, että Valtteri Filppula olisi komea! Hän sanoi erään raviselostajan nimenkin - Jukkis Loponen, mutta mä harhapää unohdin hänet kuvasta . Joten jos sinä sukulaiseni luet tätä, pahoittelini! 

Kollaasit6-001.jpg

Paras ystäväni mainitsi nämä herrat komeiksi... 

Kuvakaappaukset-001.jpg

...ja nämä herrat, minkä lisäksi...

Kollaasit9-001.jpg

...myös he ovat hyvännäköiset julkkismiehet-listalla...

Kollaasit8-001.jpg

...plus pahnan pohjimmaiset!

Tuo "Olli Hermanin takamusta ei valitettavasti löytynyt"- teksti ansaitsee selityksen: kyselin siis tuttavapiiriltäni komeita/hyvännäköisiä suomalaisjulkkismiehiä, ja sain vastauksena "Olli Hermanin pylly!" miltei kuin suoraan apteekin hyllyltä! Tai no, löysinhän minä... mutta paljasta takapuolta en tänne blogiin laita! :) Joten jos sinä rakas ystäni luet tätä, älä nirhaa mua kun seuraavaksi tapaamme! <3 

Kollaasit10-001.jpg

Yksi tuttava nimesi nämä herrat :) 

Kollaasit11-001.jpg

Äitini nimesi nämä ihanat miehet sekä.... 

Kollaasit12-001.jpg

....nämä herrat!

En tiedä, mitä tähän loppuun laittaisin muuta kuin että... onko enempää mielipiteitä? ;) 

~ Elizabeth