Hei! 

Koska seuraavan postini tekemisessä on viivettä (lupasin kai huovutuksesta kertoa kuvata?), ajattelin nyt sitä edeltää tällaisella postilla. Olen siis räpsinyt kuvia eri paikoista, voisin kai kutsuu kuvia joulunalus-kuviksi, kun kaikki on ikuistettu joulukuussa. Sen tarkempaa tietoa en jaksa kaivaa :) Saatan hölöttää kuvien ohessa...

Jos en muuta ilmoita, niin huovutuksen jälkeen teen viimetingan myöhäisten joulukoristeita. JOS en ilmoittele muuta seuraavassa postissa. Nyt päästän teidät muutaman kuvan pariin. Lopuksi lisää infoa :) 

NAUTTIKAA! 

WANHA VIRSIKIRJA (vuodelta 1908) 

16.16-normal.jpg

Kyllä, näette oikein. Ylimmäiset sivut ovat irti. Kirja on vanha.

15.15-normal.jpg

Kuten kuvasta näkyy, kirjaimet on vanhan tekstatuurin mukaisesti. 

14.14-normal.jpg

Sivut  on ehkä vähän vettyneet... 

13.13-normal.jpg

Tämä tuho ei ole minun vikani. Kirja on hankittu kirpputorilta. 

LAMPPUKUVAT 

9.9-normal.jpg10.10-normal.jpg8.8-normal.jpg7.7-normal.jpg

KIILTÄVIÄ ESINEITÄ 

11.11-normal.jpg

Kävin vanhempieni ja mieheni kanssa joulumarkkinoilla... Haksahdin ostamaan tällaisen korun (itse asiassa toisenlaisenkin, voin pistää joskus postiin mukaan jos kiinnostaa mun korusaaliini). Ostohetken jälkeen kuulin toisen Joy of Finland- myyjän selittävän jollekin pariskunnalle niiden olevan jotenkin "magneettisen" erikoisia tms. Ovatkohan samanlaista tavaraa kuin Magnetix? Anyway, en usko ostokseni olevan täysin turha. Käytin tätä viime viikonloppuna. Otan tavoitteekseni, että käytän jotain tällaisia hienoja koruja juhlissa. Koska arkena ei voi, työpaikalla korut on kielletty. 

4.4-normal.jpg

Kyllä, tämä on Michael Monroen suunnittelema, Kalevala Jewelry- koru. "The Stars of All Hearts" tms. on siis Hra Monroen tuotos. Sain sen 20-vuotiasyntymäpäivänäni veljeltäni. (Sain erään toisenkin, sydän-kaulakorun, mutta unohdin ottaa kuvan.) 

12.12-normal.jpg

Joku joulukoriste-härpäke. 

5.5-normal.jpg3.3-normal.jpg

6.6-normal.jpg

2.2-normal.jpg1.1-normal.jpg

 

INFO: (muistettu lisätä 24.12)

Huovutus-jutut tulevatkin vuonna 2014, mutta askarteluni kuvineen tulevat 24.12.