Aikakatkaisu

Syvimmät pahoittelut postausten vähyydestä tällä viikolla

Syy, miksen ole kirjoitellut täällä on aika mukava! Sain sijaisuuden neljäksi päiväksi palkkatukipaikastani. Hauskinta on se, että sen neljän päivän aikana sain olla ryhmän kanssa enemmän kuin sinä puolena vuotena. :D Ja sijaisuus oli siis klo 8-16, joten piti päivitäin herätä ainakin ennen klo 7 ja olin kotonakin jossain 16.30 tjsh. Olihan se mukavaa, mua kohdeltiin kivasti ja sain vastuuta. Parhaimmillaan olin 8:n lapsen kanssa ulkona. Mutta, pidin siitä. 

DSC02668-001-normal.jpg

* * * * *

Pelijutustelua

TRINE 2

Olen tässä tuuminut, että miksihän joillekin on outoa ajatella joku tyttö pelaamassa esim. taistelupelejä. En itse pelaa taistelujuttuja juurikaan, mutta Trine 2 on rakastettuni. Siinä kun on käytetty tasohyppely-tekniikkaa, se tekee jo ihmeitä. Fantasiamainen maailma, joka muuten eroaa Skyrim- ja Fable-maisista fantasiapläjäyksistä, samoin kuin jotenkin taianomainen musiikki (by Ari Pulkkinen). Visuaalisesti pidän pelin katselemisesta. Pelihahmotkin kun ovat jotain ainutlaatuista.

P3110171-normal.jpg

Vaikken pelaile fantasiaa, niin tämä on poikkeuteni. Eniten pidän Zoya'sta (varas), Mutta onhan Pontius (ritari) ja Amadeus (velho/maagi) myös mukavia. Zoya kun osaa roikkua köydellä, on ketterin ja nuolijouseilija. Pontius muussaa esteet ja epäkuolleet. Amadeus sen sijaan loihtii esineitä (laatikoita, tms.?) ja saa siirrettyy esineitä magioimalla. Tosin, nykyään oon jääny jumiin kohtaan, jossa Amadeuksen tulisi rikkoa lumous, mutta en osaa. Pitää ensin keskittää voimat esineeseen ja painaa 2-näppäintä, mutta kn painan 2:sta hahmo vaihtuu Zoyaksi? 

P3110172-normal.jpg

~ ~ ~ ~

SIMS 3

Tämähän nyt ei tietenkään ole samanlainen kuin Trine 2. Ehei. :) Simsissä pidän siitä, kun simien kohtaloon voi vaikuttaa aika pitkälti. Eroahan on se edellisiin, että nyt on vapaa naapurusto ja simeistä saa yksilöllisemmät. Ei ole enää niinkään mieltymykset ja inhokit, vaan luonteenpiirteet. Samoin elämänhaave :) Okey, kakkosta en ole pelannut kuin kokeilumielessä. En oikein tykännyt. Kolmonen on vaan suosikki ja mulla on kaikki lisäosat (paitsi yksi). 

Nyt lisäosien myötä omakin peli on mielenkiintoisempi. Yliluonnolliset on suosikkejani, eniten noidat. Tykkään muistakin, vampyyrit, ihmissudet, pullonhenget, haamut ja keijut. Suosikkitoimintoja on loitsut, muiden karkoitus (henget), hypnotisointi (vampyyrit), kepposet (keijut). On myös mukava, kun ei ole iänikuinen kesä! Tämän mukana tuli myös alienit. Mies tulee raskaaksi, nainen ei (minun nainen ei tullut). Eläinlisäkin on hauska, koska ne voi ohjata tekemään kaikkea ilkeää tms. Rakennusten ja kuvioiden luonti on myös mukavaa, tosin taloja en osaa tehdä. Vielä :D 

* * * *

LOPPUUN VÄHÄN KUVIA 

PC260085-normal.jpg

Lyrics by Lovex // Marble Walls

PB220218-normal.jpg

PB170131-normal.jpg

P9050024-normal.jpg

P3270283-normal.jpg

P4210023-normal.jpg

P4210063-001-normal.jpg

P4250032-normal.jpg

P3170041%20%282%29-normal.jpg

P3090170-normal.jpg

DSC00170-normal.jpg

 

~ Elizabeth