Säästääkseni lukijoiden silmähermoja, jätän julkaisematta oman kuvani. Ja ihan oikeasti, yksityisyyssyistä. En halua, että kukaan tunnistaa minua, koska kirjoitan tätä lähinnä itsekseni ja mikäli joku maahisrölli eksyy tänne, niin plussaa jee jee! Okei, eli ideani on selostaa, miten minusta saadaan ihmisen näköinen (huumoria!) ja millä tärpäteillä. 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%205.1

Kyllä, tässä on siis vasemmalta lueteltuna: (kolme ensimmäistä on Artistry) kasvovesi, kuorintatökötti piilottelee tuolla takana ja etualalla on kasvoille tarkoitettu rasva. Sen vieressä tuo oranssikorkkinen on todella tujua Neutrogenan kasvovettä (reilusti parempaa tavaraa kuin ensinnä lueteltu Artistryn), minkä vieressä on apteekista hommattu Aco ja viimeisenä Erisanin kosteusvoide koko helahoidolle, mitä kehoksikin sanotaan. Acon hankin kesällä, kun omat naamatärpätit unohtui kotiin - normaalisti käytän Dermosilia, mutta purkista ei ole kuvaa. Se on ihan okei tuote, mutta Dermosil ajaa sen ohi. 

Olen siis kasvoihin testaillut mm. Garnierin Pure'a, Clearasilia, apteekin tuotteita, mutta Dermosil on ollut se paras. Aco menettelee, onhan se ihan ok 10 päiväksi korvaavana tuotteena. Tuon lisäksi hommasin Neutrogenan, joten ehkä viime kesän unohdus olikin hyvä juttu - löysin toimivan kasvoveden, mikä auttaa. 

Artistryn lopetan heti, kun tuotteet loppuu - ei oikein auta. Onneksi purkit loppuu kohta. Olen lähinnä testannut Dermosilin tilalla, mutta ei. 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%205.1

Tässä KOKO arsenaali meikkejä lukuunottamatta. Tässä on oikeasti yllä esiteltyjen lisäksi: Dermosilin puhdistusaine ja kasvorasva (vihreät purkit mustilla kansilla), Dermosilin puhdistusaineet joita alan käyttää kun vihreät loppuu (on muuten samaa tavaraa, uudistunut vain purkit), hoitoainetta hiuksille, pari jalkarasvaa, deodorantti ja joku rehunaamio. Unohtui kuvasta koko kropan rasva.

Päivittäinhän mä: pesen naaman puhdistusaineella (1-2 x / vko käytän lisäksi kuorintaa), laitan Neutrogenan puhdisvettä (kunnon tärpättiä!) vanulapulle ja pyyhin tietyt alueet, ja lopuks rasvaan naaman. Ei ole kivaa, mutta en voi muutakaan. 

Kuvakaappaukset1-001.jpg

Nämä ovat siis ne kasvoni pelastajat! Nuo Dermosil Fresh! -tuotteet on saaneet uuden purkin, kun ennen ne oli vihreissä purkeissa ja mustilla korkeilla. Periaatteessa samaa tavaraa, mutta uusi nimi ja toivotaan, että toimii yhtä hyvin. Uskoisin näin. Toistaiseksi käytän vihreät purkit loppuun ja noita purkkejahan ei ole avattu, niin ei hätäillä - kyllä ne säilyy. ;) 

Kuvakaappaukset2-001.jpg

Hiusten pesun jälkeen on pakko laittaa hoitoainetta, ei näitä muuten selviksi saa. 

Kynsilakanpoistoaine on niin parasta, koska tykkään värjäillä kynsiä ja jätän niille aina välillä taukoo lakasta. Silloin, kun se "kynsitauko" on, tuntuu olo niin alastomalta. Oon tottunu siihen, että aina kynsissä on joko punasta tai sitten laitetaa vähän kaikkea: vihreää, pinkkiä, violettia, sinistä... jne. Joskus leikin kahdella värillä, joskus kolmella. 

Silmämeikin poistoainetta en kamalasti ole käyttänyt vielä, mutta kun tässä alan harjoittelee kissansilmärajauksen tekemistä, tuolle tulee käyttöä! 

Siirtokansio%20vol%203-001.jpg

Kuvassa onkin se oleellinen. 

~ Elizabeth